Uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia

14.2.2018

Olemme tehneet IT-palvelusopimukset Kouvolalaisen Plus Verkot Oy kanssa (www.plusverkot.fi).

isacon.fi web-palvelut ja yrityksen IT-tuki siirrettiin Plus Verkkojen osaaviin käsiin tammi-helmikuun vaihteessa. Aikaisemmin esiintyneet häiriöt palveluissa ovat nyt selätettyjä ja laitteet & järjestelmät toimivat ilman suurempia ongelmia. IsaCon Laine Oy:n henkilökunta voi nyt täysipainoisesti keskittyä oman osaamisalueensa töihin, kun IT-osaaminen on varmoissa ja luotettavissa käsissä!!!


12.1.2018

IsaCon Laineen yritystarinasta lyhyt artikkeli Kouvola Innovationin sivuilla – käy lukemassa!

Juttu julkaistu Kinnon nettisivuilla ja paperiversion julkaisu myöhempänä ajankohtana.

https://www.kinno.fi/article/kinnon-yrityspalvelut-auttaa-yrittajia-joka-vaiheessa


8.1.2018

Internet-sivut jälleen toiminnassa!

Jouduimme ilkivallan kohteeksi ja sivut korruptoituivat… joku ystävällinen taho alkoi käyttämään sivuja väärään tarkoitukseen. Sivuilta löytyi ranskankielisiä luottokortin maksuohjeita – eli en ole bisneksiäni vielä Ranskaan laajentanut.

Toivotaan ettei toiste tallaisen hyökkäyksen kohteeksi jouduta!!!


24.10.2017

IsaCon Laine Oy tukee junioriurheilua ja on tiiviisti mukana varsinkin nousevassa trendissä olevan tyttöfutiksen parissa. Kuulumme FC Peltirumpu Tytöt yhteistyökumppaneihin.


Lisätietoja:

Käy tutustumassa tarkemmin Facebookissa FC Peltirumpu Tytöt tai nettisivuilla www.fcpeltirumpu.com/joukkueet/tytöt/t06-07/yhteistyokumppanit!


18.10.2017

IsaCon Laine Oy tekee hyvää! Panostimme hyväntekeväisyyteen ostamalla HIFK Fotbollin edustusjoukkueen pelipaidan, jolla joukkue pelasi 12.10.2017 PS Kemiä vastaan Roosa nauha -teemaottelun. Pelipaidat kaupattiin Huuto.net kautta. Tästä paidasta oli tiukkaa huutoa ja hinta nousi melkoisesti, mutta hyväntekeväisyyden takia ei kisaa jätetty kesken. HIFK Fotboll lahjoittaa pelipaitojen huutokaupan tuotosta puolet Syöpäsäätiön Roosa nauha 2017 -keräykseen! (https://roosanauha.syopasaatio.fi/). Tarkemmin tietoa löytyy Facebookista, käy tutustumassa lisää https://www.facebook.com/IsaConLaine.

16.10.2017

Sivut päivitetty näyttämään ulkoasulta nykypäivän kriteereitä (ainakin sitä on kovasti yritetty) 😉